perjantai 3. elokuuta 2018

Aikuisena on ihan ok syödä jälkiruoka lounaaksi

Tänään ystäväni Katianna tuli käymään mun luona. Katianna asuu Englannissa, joten kovin usein ei päästä näkemään. Sadetta uhmaten suunnattiin bussilla keskustaan ja mentiin syömään Pannukakkutalo nimiseen paikkaan, mistä saa Oulun parhaat pannarit! Oli kyllä tosi hyvää! Näin aikuisena on ihan ok syödä jälkiruoka lounaaksi. 

Kun tultiin syömästä sade oli lakannut ja istuskeltiin pieni tovi torinrannassa. Sit lähdettiin shoppailee Katiannalle bikineitä ja löydettiinki kivat. Sit ei muuta ku bussilla takas mun kämpille hakemaan mulle uima-asu ja suunta kohti värtönrantaa!

Ensin uiskennelttin rannalla ja otettiin sukelluskisoja. Sit keksittiin mennä laiturille hyppimään ja siinä hyppiessä vierähti varmaan pari tuntia! Saatiin hieno kuvakin, kun pyydettiin randomia naista ottaa kuva kun hypätään. Oli ihan tosi kiva päivä, kiitos Katiannalle kun tulit käymään! Ihanaa alkavaa elokuuta kaikille! 


<3:llä Elmiira 

6 kommenttia:

  1. Oli kyllä kiva nähdä! Seuraavan kerran sä voitkin sitten tulla moikkaamaan mua.. ;)

    katiannamaailmalla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ooi Pannukakkutalo on ihan mahtava! Mä oon Porissa tutustunut kyseiseen kahvilaan, ihan paras!! Ja on ihan ok välillä syödä makea pannari lounaaksi, todellakin ;)

    http://kadonneenjaljilla-sonja.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)