sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Illallisella mummon kanssa

Eilen olin yötä mummolassa, pitämässä mummulle seuraa kun pappa joutui sairaalaan. Syötiin pizzaa ja muita herkkuja, käytiin saunassa ja kateltiin telkkarista Sturday Night Liveä. Mulla on tosi läheiset välit isovanhempieni kanssa joten oli kivaa yöpyä mummulassa. 

Aamulla mummu antoi mun nukkua niin pitkään kuin halusin, joten nousin ylös vasta joskus yhdentoista maissa. Sitten lähdettiinkin sairaalaan pappaa katsomaan. Pappa oli toipunut melko hyvin leikkauksesta ja pääsee toivottavasti pian kotiin. 

Kun päästiin sairaalasta päätettiin mennä bussilla kaupunkiin illalliselle, koska mummo ei edes muistanut milloin oli viimeksi käynyt ravintolassa. Niinpä me hurautettiin keskustaan ja valittiin ravintolaksi Pannu. Mä tilasin naudan sisäfilepihvin mediumina ja bataattiranskalaisia. Ruoka oli taivaallisen hyvää, tosin melko kallista. Tulin juuri kotiin, ja loppuilta menee varmaakin rentoutumisen ja netflixin parissa. Ihanaa pian alkavaa viikkoa jokaiselle!


<3:llä Elmiira

11 kommenttia:

 1. Kivaa meillä olikin :) Pyrin viettämään aikaa isovanhempien kanssa nyt kun he vielä ovat täällä :)

  VastaaPoista
 2. Isovanhempien kanssa on ihanaa viettää yhteistä laatuaikaa, vaikka aika harvoin kiireiltämme edimmekään niin kyllä niitä tulee usein nähtyä!;)Tosi kiva tämmöinen arkinen postaus.:)

  VastaaPoista
 3. Oi, että kuulostaa ihanalta viettää aikaa isovanhempien kanssa. :) Sinä ja mummosi olette kauniita naisia :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Pannu on kyllä ihana paikka! Ihanaa että sulla on läheiset välit isovanhempiesi kanssa, itse haluaisin nähdä heitä enemmän, mutta he asuvat todella kaukana. :(

  tiianoora.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että isovanhempasi asuvat niin kaukana, mun mummu ja pappa asuu samalla tiellä, joten tulee aika usein nähtyä :)

   Poista
 5. Eikä aivan ihanaa :) <3 Oispa itelläkin mahdollisuus viettää laatuaikaa mummon kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon iloinen että omat isovanhemmat asuu niin lähellä :)

   Poista
 6. Ihanaa että vietät aikaa isovanhempiesi kanssa, toivottavasti ukkisi toipuu pian! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)