torstai 10. maaliskuuta 2016

Lapissa

Sunnuntai aamuna lähdettiin perheen ja isovanhempien kanssa Lappiin mökille. Mä ja Alika mentiin mummon ja papan kyydissä, koska vanhempien piti käydä hautajaisissa matkalla. Kun päästiin mökille oli jo ilta ja tähtitaivas kimmelsi. Lunta oli varmaan ainakin puolitoista metriä ja heti tuli sellainen rento mökkifiilis. 

Mökillä ei tullut tehtyä oikeestaan mitään kovin erikoista. Ei menty edes rinteeseen, mutta hauskaa oli silti. Muut kävi hiihtämässä, mutta mä mieluummin luin silläaikaa romaania, en oo koskaan ollut kovin innokas hiihtäjä. 

Yhtenä päivänä käytiin kuvausreissulla Alikan kanssa ja saatiinkin ihan hauskoja kuvia. Paistettiin myös koko porukalla makkaraa nuotiokodassa ja viimeisenä iltana pelattiin yhdessä lautapeliä. Tänään ajettiin Ouluun ja porukat nakkas mut tänne Koalan Pesään (mun asunto). Loppuillan aijon viettää rennosti netflixin parissa. Ihanaa pian alkavaa viikonloppua jokaiselle!


<3:llä Elmiira

11 kommenttia:

 1. Mukavia kuvia :D Taidan tulla lueskelemaan tänne myös jatkossakin.

  http://fluffylelle.com/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja kivoja kuvia!!:-)

  VastaaPoista
 3. Vau, hienoja kuvia sekä ihania maisemia :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hauskalta reissulta ja ihanalta rentoilulta :) Toi viimeinen kuva on hauska :D
  http://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteitä kuvia, tuli heti hyvä mieli :) Sulla on tosi ihana nimi! :3

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)