tiistai 14. toukokuuta 2013

You make me smile

Eilen mulla oli viimeinen tettipäivä tarhassa. Oon siis nyt kymppiluokan ajan ollut joka maanantai tarhassa tetissä. Ne lapset anto mulle kortin ja suklaakarkkipussin läksijäislahjaksi ja meinas kyllä tippa tulla linssiin kun ne kaikki juoksi halaamaan mua kun lähdin! Tulee kauhee ikävä niitä pikkusia!

Tänään mulla on ollut koulua neljään asti ja tuntuu kun aivot ois ammuttu pihalle. Onneks mulla ei oo tänään mitään harrastuksia, joten saan vaan olla ja rentoutua suklaan ja salkkareiden kera! Sitten vielä toiseen asiaan ... Mua jännittää ihan sairaasti lähestyvät tanssiesitykset! Harrastan siis hiphoppia ja housea ja niistä molemmista on tulossa esitys toukokuun aikana, iik! Noh, ehkä mä selviän kun koreokrafiaa on harjoteltu jo sen verran kauan että mun pitäis muistaa se unissaankin ja onneksi olen myös aika takana, joten voin katsoa muilta tanssijoilta mallia jos unohdan jonkun kohdan.

Musta on ihanaa kun kevät tulee ja valoa on joka päivä enemmän. Mä en malta odottaa kesää, kestätöitä ja ihanaa kahden viikon Kreetan matkaa! Tästä kesästä tulee elämäni paras kesä, mä oon päättäny niin. Mun rakkaus kesää kohtaan ei tuu koskaan sammumaan. Mä rakastan lämpöä, aurinkoa, jäätelöä, uimista, valoisia iltoja ja kaikkea mitä kesään liittyy! Millaisia suunnitelmia teillä on kesäksi?


<3:llä Elmiira

18 kommenttia:

 1. Voiku oot sievä:)!

  http://carryon-anni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oot tosi kaunis ja näytät hirveen tutulta, oon varmasti nähny sut jossain :-D Oululainen ku oon itekki nii ei mikäään suuri ihme ois!

  VastaaPoista
 3. ihana toi kortti ! :D ja ihan hyvältä blogin alulta vaikuttaa, ehkä ulkoasua vois muokata enemmän omanäköseks ! (: ja nii oot nätti myös !

  http://laughing-myassoff.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja joo se kortti kyllä sulatti mun sydämen! Tää ulkoasu nyt on vaan tällanen välimuoto ku en oo vielä päässy kunnolla muokkaamaan :)

   Poista
 4. Niin ihana kortti! Ja oot hurjan nätti :)

  http://briselames.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. oot hurjan nätti! :) ihanan olonen blogi :)!

  http://feelingfashionable.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. oot nätti ja toi banneri on ihana! :)

  http://smile-you-are-beautiful-salla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Härregyyd oot kaunis!<3

  VastaaPoista
 8. Oumaigaad oot aivan älytön kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)