keskiviikko 15. toukokuuta 2013

A friend is someone who knows all about you, and loves you still

Heippa! Nyt kerron teille vähän mun parhaista ystävistä. Mulla on viisi parasta ystävää. On mulla toki muitakin kavereita, mutta näiden kanssa vietän eniten aikaa. Tutustuin näihin tyttöihin kasiluokalla kun menin heidän kanssaan samalle luokalle ja siitä lähtien ollaan oltu kavereita. Vaikka nyt ollaankin eri kouluissa, pidetään yhä yhteyttä ja nähdään säännöllisesti... Joten heitä voin siis kutsua parhaiksi ystävikseni!

Nea

Nea on tosi ystävällinen ja auttavainen ja sen kans ei koskaan tuu tylsää. Nea on todella eläinrakas ja haluis koiran. Neaan voin luottaa 100 prosenttisesti ja tiedän että luotto pelaa. Meillä on tosi tyhmä ja sairas huumori jota tuskin ulkopuolinen tajuis. Nea on mulle tosi tärkee ystävä ja Nea jos nyt luet tätä niin tiedä että oot mulle tärkee!<3


Oona

Oona on mua vuotta vanhempi, mut silti ollaan ihan samalla aaltopituudella! Oona on kans tosi luotettava ja ystävällinen ja meillä on samanlainen huumorintaju. Oona on vähän rauhallisempi kun mää, mutta yleensä kuitenkin lähtee kaikkiin mun tyhmiin hullutuksiin mukaan. Oona jos luet tätä, niin tiedä että olet tärkeä!<3

'
Iida

Iida on Oonan sisko ja kans mulle tosi tärkee. Iida on tosi luotettava ja sen kans on aina hauskaa. Iidalle voin kans kertoo mitä vaan ja tiedän, ettei se kerro niitä eteenpäin. Iida jos nyt luet tätä niin oot mulle kans tosi tärkee!


Sonja

Sonja on mulle kans tosi rakas ja tärkee. Sekin on koirahullu, niinku Nea ja tosi luotettava kaveri. Sonjan kans voi höpöttää kaikesta ja meillä on vaikka mitä matkasuunnitelmia tulevaisuuden varalle. Sonja on yks kultaisimmista ihmisistä ja Sonja jos nyt luet tätä niin oot mulle korvaamattoman arvokas!


Carla

Carla on kans ihana ja kultainen tyttö. Oltiin samalla luokalla ysiin asti, jolloin Carla vaihto koulua, mutta yhteydenpito on jatkunut siitä huolimatta. Carla on, niinku muutkin tosi luotettava ja kiva kaveri. Sen kans ei myöskään koskaan tuu tylsää ja sille voin kertoo mistä vaan. Carla jos luet tätä niin oot mulle myös tosi tärkee!


Nää tytöt on mulle kultaakin arvokkaampia. Rakastan teitä ihan mahdottomasti!<3

<3:llä Elmiira

4 kommenttia:

  1. Olisi ollut kiva kuulla ystävistäsi hieman syvällisempiä asioita ja yhteisiä kokemuksia yms. on monta tapaa kertoa, kuinka tärkeä toinen itselleen on, eikä siihen aina edes sanat riitä :) Oikein nätti postaus, mutta se jokin jäi vajaaksi! Vinkkinä: Voisit tehdä joskus postauksen yhdestä ystävästä kerralla, laittaa yhteisistä hassuista ja unohtumattomista hetkistä kuvia sekä kirjoitella suoraan sydämen virtaa? Ehkä yhdessä toteutettu video vielä kaveriksi? Sitä voisi olla miellyttävämpi lukea kuin postausta, jossa kaikki tulee klönttinä ulos. Olette kaikki todella kauniita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitti vinkistä! Pidetään mielessä :)

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)