perjantai 31. toukokuuta 2013

"Mulla on sisäänpäinkasvaneet kraaterit!!" .... "No mulla on hyttysenpistot -.-" XDHuomasin juuri, et mä en oo kesäisin kauheen nukkuvaista sorttia :D


Mun webin tyttöystävällä Laadulla oli ujo pissa :D

kuvasin eilen vlogin, jota en kehdannut vielä silloin laittaa tänne... mutta nyt kehtasin joten paina TÄSTÄ jos tahdot nähdä sen :)

Niin, porukathan lähti hääpäivämatkalle Azoreille, oon kateudesta violetti, mutta pitäkööt hauskaa ilman meitä ;) Mummo asuu meillä tän viikon ajan ja oon oikeesti että HAAAALLLELUUUJAAAA :D

Mä pidän vanhemmistani, mutta viimeaikoina meillä on varsinkin iskän kaa ollu riitoja (lue: mulla se aika kuukaudesta...) niin tekee oikeesti hyvää olla viikko erossa!

Tähän pitstän eilisen kuvii.........Tiedän, en ole herkkumaha/sexy julkkisbimbo/# FITNEEEESSSSSHHHH<3333 mut mun kokovuoden projekti ON tuottanut tulosta!!

Nea, sulla on kyllä maailman parhaat taiteilijalahjat XD

<3:llä tiedät kyllä kuka ;)

5 kommenttia:

 1. Blogi vaikutti aluksi kivalle, mut musta tuntuu et tää menee vaan huonompaan suuntaan. Postaat niin usein, etten mä edes jaksa lukea! Kuviin voisit panostaa enemmän, esim yhdestä ihan tavallisesta päivästä ei tarvitse julkaista montaa kymmentä kuvaa! Oon vähän pettynyt tän blogin ulkoasuun. Saisit varmasti tehtyä paremmankin bannerin, yms! Blogi pysyy mielenkiintoisena, jos postaat vaikka kerran kahdessa päivässä ja laitat vähän, mutta laadukkaita kuvia. Tarkoitus ei ollut mitenkään loukata. Ota tää rakentavana kommenttina, koska en halua haukkua! Pienellä panostuksella tästä tulee ihan huippuhyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon samaa mieltä :) ^

   Poista
  2. kiitos rakentavasta kritiikistä! Mun ajatus alunperin olikin postata vaan pari kertaa viikossa, mutta sitten innostuin ja postasin joka päivä (kuten huomaa) :D

   Poista
 2. kivoja kuvia !! :D

  http://dancewithfairys.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)