tiistai 14. toukokuuta 2013

Me myself and I

Hei, täällä kirjoittelee 16 vuotias Elmiira niminen tyttö Oulusta! Mulla oli noin puolitoista vuotta sitten blogi tällä samalla nimellä, mutta sitten into katosi ja poistin sen. Nyt mulla kuitenkin iski uudestaan isnpis kirjoittaa ja tälläkertaa en aijo lopettaa bloggaamista. Käyn tällähetkellä kymppiluokkaa, ja tarkotus ois mennä ens syksynä lukioon. Harrastan tanssia ja novelleiden kirjoittamista ja käyn myös satunnaisesti salilla. Tää blogi tulee koostumaan pääasiassa mun elämästä kuvien, videoiden ja tekstin muodossa. Toivepostauksia toteuttelen sillointällöin. Liitty ihmeessä lukijaksi jos kiinnostaa ja jätä kommentti kommenttiboksiin!

<3:llä Elmiira

2 kommenttia:

  1. Minkälainen oot ihmisenä, tykkäätkö sun arjen rytmistä? Minkälainen sun koulu on, onko sulla siellä kavereita, kerro sun luokasta, minkälainen se on? Ympäristöstä mikä kuuluu sun normaali viikkoon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin tän kommentin vasta nyt, mutta vastaanpa nyt kuitenkin :D Oon ihmisenä suht ilonen ja sellanen positiivinen, mutta tietysti mullakin on huonoja päiviä. Tykkään mun arjen rytmistä, tai en ainakaan nää siinä mitään muutettavaa. Käyn tällähetkellä pohjankartanossa kymppiluokkaa ja mulla on siellä kavereita jonkun verran. Suurin osa kavereistani kuitenkin tulee koulun ulkopuolelta. Meidän luokka on ihan kiva, ja aika villi. Monet myöhästelee päivittäin mut luokkahenki on (ainakin omasta mielestäni) suht hyvä jos ei jotain kuittailuja lasketa. En ihan ymmärtänyt tuota viimeistä kysymystä, mutta siis mun normaalin viikon ympäristö on näin suurpiirteisesti sanottunua koulu, koti ja keskusta. Koulussa vietän ison osan ajastani, kuten kotona myös. Keskustassa näen kavereita, tai siiten vaihtoehtoisesti menen jonkun kaverin kotiin :) Lisää tietoa musta löytyy Minä välilehdestä :)

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)