sunnuntai 19. toukokuuta 2013Tänään oli taas ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Asteita oli ainakin 30 ja mentiin aamupäivällä Janinan kans rannalle. Otettiin aurinkoa, syötiin jäätelöö ja käytiin koittaan vettä, muttei menty uimaan koska se oli niin kylmää. Iltapäivällä näin Neaa ja mentiin rannalle biksuissa ja sitten vaan juostiin veteen ja sukellettiin! Se oli ihan saatanan kylmää ja mä kiljuin ku palosireeni! Nea sano et sitä hävetti ku kaikki rannan ihmiset käänty kattoo et mitä tuo sekoilee... 


<3:llä Elmiira

3 kommenttia:

 1. Kiva blogi ! liityin. Liittyisitkö mullekki? c:

  http://this-is-so-horrible.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos, meen liittymään sulle :)

  VastaaPoista
 3. Tässä mun arvostelu kun pyysit tänne blogiin! Eli tosiaan mun mielestä tää sun ulkoasu on vähän turhan värikäs ja ottaisin vähintäänkin noi punaiset "viivat" tuolta pinkin ja valkoisen välistä pois. Banneria myös pienentäisin jonkin verran. Kuvat vois olla pikkusen isompia mutta tekstiä ja kuvia on suhteessa aika hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)