perjantai 24. toukokuuta 2013

Little sister

Eli aattelin kertoo teille vähän mun pikkusiskosta Alikasta. Meidän yhteinen taival alko 23.5 vuonna 2000 kun pikkuinen saapui maailmaan. Olin onnesta soikeena, koska olin toivonu pikkusiskoo... Muistan muunmuassa sanoneeni tarhakavereille että jos se on poika mä heitän sen roskiin :D

Alun innostuksen jälkeen arki kuitenkin palasi kuvioihin ja uus vauva alkoi tuntua enemmänkin rasittavalta kuin ihanalta. Olin ite tuolloin vasta neljävuotias ja kaipasin myös aika paljon äidin huomiota, joten olin aika kateellinen Alikalle, kun äiti yhtäkkiä huomioikin enemmän sitä. Muistan esimerkiksi kaataneeni Ampun kun se opetteli kävelemään, oh god oonpa ollu kauhee isosisko!

Kuitenkin meistä tuli äkkiä tosi läheisiä ja kun alika oppi puhumaan ja kävelemään se seuras mua jokapaikkaan. Olin sen paraskaveri, kun se oli niin pieni ettei vielä ollut tarhassa ja tai tuntenut muita lapsia. Saatettiin leikkiä yhdessä tunteja ja meillä oli aina hauskaa. Joskus kyllä ärsytti kun Alika tunki mukaan kun halusin olla kavereiden kans rauhassa.

Kun kasvettiin vähän alettiin matkustella paljon perheen kanssa ja siellä mulla oli aina oma pieni leikkikaveri. Tehtiin kaikkee tyhmää, kiipeiltiin puihin, huijattiin vanhempia, tapeltiin, itkettiin, sovittiin ja naurettiin. Ei sitä voi sanoilla kuvailla kuinka paljon tää tyttö mulle merkitsee. Oon valmis vaikka kuoleen Alikan puolesta ja vaikka meillä on aika useinkin riitoja, molemmat tietää että toinen rakastaa. Se on sellasta sammumatonta rakkautta.

Eilen Alika täytti 13 vuotta. Hurjaa, miten nopeesti vuodet vierii. Ennen leikittiin hiekkalaatikolla ja nykyään jaetaan meikkivinkkejä ja vaihdellaan vaatteita. Alikan kans vietän varmaan eniten aikaa meidän perheestä, koska koulun loputtua ollaan monesti kaksistaan kotona. Tapellaan usein, mutta tiedetään kumminkin ettei toinen ikinä jätä. Alika on mun ainoo sisko, ja mulle tosi rakas<3 En osais kuvtella elämää ilman häntä!


<3:llä Elmiira

18 kommenttia:

 1. ootte tosi kauniita molemmat!

  http://raindrops-pihla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihana toi banneri kuva ja kiva blogi:)!

  VastaaPoista
 3. tosi kiva postaus, ja ootte molemmat nättejä!:)

  VastaaPoista
 4. toi banneri kuva on tosi makee!
  http://marys-thousandmiles.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Teillä on ihan samanlaiset silmät :D Ja muutenki niin samannäköisiä ♥ Oispa mullaki pikkusisko :(

  http://ellimaijasblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kuullu monen sanovan samaa :D Mun mielestä ollaan iha erinäkösii :D

   Poista
 6. Aws vähän ihana postaus. <3
  Itteltääkin löytyy 13v pikkusisko.


  http://nevercloseoureyes-miina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Oiii, ihana banneri ja tosi söpö kuva teistä :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. oi teil on ihan samanlainen hymy :D

  VastaaPoista
 9. Kattelen huvikseni näitä vanhoja postauksia... onpa Alika kasvanut neljässä vuodessa. Hän on niin pienen ja nuoren näköinen tässä kuvassa, enemmän 10- kuin 13-vuotiaan oloinen. XD Olette ihan, kuin äiti ja pikku tytär

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)