torstai 16. toukokuuta 2013

Opasta mua aurinko, mä pelkään pimeää

Hellurei! Täällä ruudun toisella puolella kirjottelee flunssapotilas... Oon ollu tän ja eilisen päivän kotona kipeenä, mut toivon mukaan pääsen jo huomenna kouluun. Aika on menny yhtä nopeesti kun kilpikonna metrin lumihangessa, mutta oonpahan saanut levätä. Illalla ois tanssiharkat jonne meen katsomaan, koska esitykset lähestyy kovaa vauhtia, eikä mistään harkoista saa olla pois. Tanssijaksi musta ei tässä kunnossa kuitenkaan ole.

Mun päivä on koostunut löhöilystä. Hyvästä ruuasta. Hömppäsarjojen katsomisesta ja datailusta. Tein myös videon meidän kreetan matkasta, ja linkkaan sen tuohon alle, koska jostain syystä en voinut lisätä sitä suoraan tänne.Mä rakastan kreetaa! Se on niin kiehtova saari jossa on paljon nähtävää. Ollaan oltu siellä kaks kertaa aikasemmin ja tänä kesänä ois tarkotus mennä uudestaan. En malta odottaa että pääsen syömään hyvää ruokaa, tapaamaan ihania ihmisiä, nauttimaan auringosta ja uimaan välimeressä! Millasia suunnitelmia teillä on kesäksi?4 kommenttia:

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)