torstai 10. huhtikuuta 2014

Vaikken koskaan sanokkaan, arvata sun pitäis vaan, sä oot ihan helmi äiti kuitenkin

Tälläkertaa omistan postauksen elämäni tärkeimmälle ihmiselle - äidilleni. Voin valehtelematta sanoa, että mulla on maailman paras äiti. Sopivasti rento ja ylihuoletiva, sopivasti tiukka ja huumorintajuinen, sopivasti tempperamenttinen ja muumimammaluonne. Äidille voin puhuu ihan kaikesta ja oon saanut häneltä monesti hyviä neuvoja esim poikien suhteen. Äiti on kuitenkin itsekin ollut nuori ja tehnyt samat virheet, joten hän osaa neuvoa parhaiten. 

Äidin kanssa on ihana käydä syvällisiä keskusteluja. Saatetaan istua puoli tuntia saunassa pohtien ja ihmetellen elämää. Mä saan olla onnellinen, kun mulla on niin hyvä suhde äitiini. Käydään monesti yhdessä syömässä, elokuvissa tai shoppailemassa. Äipällä on hyvä tyylitaju ja hän onkin paras mahdollinen makutuomari. Kun kaverit kehuu jokaista vaatetta, äiti sanoo suoraan jos jokin asu ei imartele. Äidiltä saa rehellistä palautetta.

Mulle äiti on roolimalli ja esikuva. Musta on ihana että hän ei ole sellainen täydellinen lähiöäiti, vaan persoonallinen teatteriluonne. Äiti osaa heittäytyä moniin juttuihin niinkuin teini, vaikka onkin paljon vanhempi. Äitin kans on ihana matkustaa, koska tykätään aikalailla samanlaisista lomista, eli rannalla löhöilystä ja shoppailusta. 

Äiti näkee musta heti jos jokin on vialla. Ennen kuin itse edes tajuan olevani ahdistunut äiti jo kysyy, että mikä on hätänä. Voin luottaa häneen sataprosenttisesti ja äiti on auttanut mua varmaan miljoonassa ongelmassa. Jokainen lapsi voi varmaan sanoa saman, mutta mulla on maailman paras äiti! 


<3:llä Elmiira

2 kommenttia:

  1. Mukava psotaus :) Muistithan näyttää tän myös äidille? ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)