perjantai 4. huhtikuuta 2014

Mystery shopping

Torstaina menin mummolaan yöksi, pitämään mummolle seuraa kun pappa joutui sairaalaan. Laitettiin mozzarellapitsaa, syötiin herkkuja, saunottiin, katseltiin salkkareita ja juteltiin kaikesta. Musta on ihana kuulla kun mummo kertoo vanhoista ajoista, ja mummulta saa myös kullanarvoisia elämänohjeita! 

Tänään menin suoraan mummolasta kouluun ja koulupäivä sujui tavalliseen tapaan ilman mitään ertyistä äksöniä. Koulun jälkeen menin takaisin mummolaan ja pappa olikin jo päässyt sairaalasta. Syötiin yhdessä kalakeittoa ja sitten mä lähdin polkemaan valtavan kassin kanssa kotia kohti. Kotona ehdin datailla jokusen tunnin, ennen kuin äiti tuli ja lähdettiin Zeppeliiniin shoppailemaan. Käytiin Rossossa syömässä ja mä söin aivan taivaallisen ihanaa kasvissosekeittoa! 

Kun oltiin syöty lähdettiinkin katselemaan kauppoja. Voi että mä vihaan sovittaa farkkuja, tuntuu että pitäis olla joku sorkkarauta, että ne sais kiskottua päälle ja kaikenlisäksi sovituskopissa tulee kamalan kuuma ja jostain syystä sovituskopin peilit saa mut näyttämään aina 10 kiloo läskimmältä. Löysin kuitenkin täydellisesti istuvat farkut, josta olen todella tyytyväinen. Oli todellakin kaiken sen sovittelun arvoista! Mukaan tarttui myös Cheap Mondayn paita, uudet tennarit, farkkupaita, alusvaatteita, bikinit, toppi ja pari kynsilakkaa. Voi tätä materiaonnellisuutta! Käytiin lopuksi vielä hakemassa Fruitiet Arnoldsista, mä otin jonkun ananas-mago-papaya fruitien ja se oli kyllä älyttömän hyvää. Kotona testailin vielä uusia vaatteita ja kuvasinkin niistä osan teille. Niille, jotka eivät pidä tämmöisistä ostosesittelypostauksista voin luvata, ettei näitä täällä mun blogissa kuitenkaan kovin usein tulla näkemään. Loppuillan ajattelin viettää salkkareita katsellen. Ihanaa viikonloppua jokaiselle! 


<3:llä Elmiira

15 kommenttia:

  1. Aw, tosi söpsykkä postaus c: Voin samaistua tuohon materialistionneen... pääsen vaan muutaman kerran vuodessa ostelemaan vaatteita ja tänään oli sellainen päivä <3
    Ja toivottavasti papallasi on kaikki hyvin, kun kerta joutui käymään sairaalassa o:

    http://virvatulet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kuulla että säkin oot päässyt tänään nauttimaan materiaonnellisuudesta :) Pappa on sairastellut jo pitkään, mutta kaikki on ainakin toistaiseksi ihan hyvin. Pappa kävi vain yhdessä leikkauksessa joka on ihan rutiinitoimenpide :)

      Poista
  2. Ulkoasu blogilla on kivan pirteä ja teksti oli mukavaa luettavaa! :)

    VastaaPoista
  3. ihanan kesäinen banneri! kivoja ostoksia olet tehnyt:)

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihana toi farkkupaita, haluisin samanlaisen :)

    VastaaPoista
  5. moikkis oot tosi kaunis ja sun blogis on kiva liityin lukijaks! :) ois kiva, jos voisit käydä kattoos munkin blogii ja jos voisit liitty jos kiinnostaa :)

    t:www.seuwiteumiss.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Olin ihan varma, että oot ostanut ton farkkupaidan Gina Tricotista. Mulla on nimittäin melkein samanlainen ja oon ostanut sen Ginasta. Tykkään kovasti farkkupaidoista ja tuokin on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita on varmaan aika monessa vaatekaupassa :) Kiitos!

      Poista
  7. Tosi kivoja ostoksia! Ja tykkään myös tästä sun blogista! :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kivat kengät! :)

    http://marjukkakatariina.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)