sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

I'm gonna pop some tags

Teitä on tullut yön aikana lisää! Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos kaikille jotka ovat tuota 'liity lukijaksi' nappia painaneet! Pyrin pitämään blogin teille kiinnostavana ja parannusehdotuksia otan mielellään vastaan. Blogissa on myös tapahtunut pieniä muutoksia. Bannerin alta löytyy nykyään myös Runot -välilehti, jonne kerään mun kirjoittamia runoja. Sivun alalaitaan lisäsin tunnisteet, jotta esimerkiksi mielipidekirjoituksista kiinnostuneet löytäisivät tällaiset postaukset paremmin! 

Eilen näin ystävääni Idaa kaupungissa. Käytiin syömässä Fit wokissa ja shoppailemassa kirpparilla. Löysin yhdeksällä eurolla kolme paitaa, ei yhtään paha hinta, sillä vaatteet olivat puhtaat ja hyvässä kunnossa! Käytiin myös h&m:llä josta löysin ihanan pinkin kaulakorun, jossa on kukkia. Ida löysi itselleen farkut. Kun oltiin shoppailut shoppailtu, suunnattiin Coffee Houseen kahvittelemaan. Oli kiva jutella pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. 

Viideltä mulla alkoi tanssitreenit ja kerrankin tuntui, että osasin koreokrafian! Tuli tosi hyvä fiilis tanssitunnista, kun tuntui että onnistuin, enkä sekoillut askelissa! Harkkojen jälkeen suuntasin mummolaan yöksi, koska Alikalle tuli kaveri yökylään, enkä mä jaksais kuunnella koko yön niiden kikatusta seinän takaa. Käytiin mummun kanssa saunassa, herkuteltiin ja katseltiin telkkaria.

Tänään syötiin mummolassa pitsaa ja käytiin mummon kanssa kävelyllä joenrannassa ja samalla mummon siskolla kylässä. Huomenna jatkuukin sitten koulu, ja mulla on tietenkin kasin aamu! Loppupäivän ajattelin pyhittää läksyille ja dataamiselle. Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle!


<3:llä Elmiira

13 kommenttia:

  1. Ai että tuli nostalginen fiilis, kun luin tän postauksen otsikon. :3 Toi vika kuva on tosi kiva! Tykkään tän blogin bannerista! :)

    VastaaPoista
  2. Oo ihana postaus! :3 Oot niin nättinä taas joka kuvassa! :)

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Oh nom nom, tuo ruoka näyttää hyvältä .___.

    VastaaPoista
  4. Kivoja kuvia ja ihanan näköstä ruokaa <3

    http://iiratuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ompa sulla tosi kauniit silmät! Näyttää ihan sairaan hyvälle tuo ruoka, mistä tuon fit wokin löytää? :)

    http://byroosas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) fit wokin löytää oulusta kaupungintalon vierestä :)

      Poista
  6. ompa tosi kivoja vaatteita :-) mie muutes kävin nyt viikonloppuna Oulussa :-D


    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Oi nam mitä ruokaa :3 Missäpäin toi fit wok oikeen on?

    kurkkaa ihmeessä; jepesdf.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oulusta fit wokin löytää kaupungintalon vierestä :)

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)