sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Voittajan on helppo hymyillä

Tänään aamupäivällä hyppäsin teatterikaverini Sallan kyytiin ja ajettiin Haukiputaalle Teatterikuopalle. Siellä oli Pohjoinen pöllyytys niminen tapahtuma, missä esiintyi meidän ryhmän lisäksi muita ryhmiä. Lopuksi tuomaristo antoi palautetta ja valtisi voittajaesityksen joka sai tuhannen euron palkinnon. 

Ensin käytiin läpi valoja ja paikkoja. Sitten mentiin takahuoneeseen odottamaan vuoroamme. Kun meidän vuoro tuli ja seistiin pimeessä verhon takana voin myöntää että jännitti. Eikä asiaa auttanut yhtään se että tiesin vanhempieni olevan yleisössä. 

Esitys meni kuitenkin hyvin. Muistin kaikki vuorosanat ja koko ryhmällä energiaa riitti. Tuomarit kehuivat esitystä vuolaasti ja jäi hyvä fiilis. 

Kun tuomarit olivat lopulta tehneet päätöksensä voittajaryhmäksi valikoitui meidän ryhmä, eli Levoluutio! Me voitettiin koko juttu! Oon kyllä niin ylpee meidän ryhmästä. Kaikki antoi parastaan ja se riitti. Voittajan on helppo hymyillä. 


<3:llä Elmiira 

12 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Kun jaksaa tehdä töitä jonkun asian eteen, niin kyllähän se palkitaan :)

  VastaaPoista
 2. Wow onneks olkoon! Oon itsekin kans kiinnostunut teatteritaiteesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teatteri on kyllä hyvä harrastus, mikä on ainakin mulle antanut paljon :)

   Poista
 3. Sun blogilla on tosi kaunis ulkoasu!

  VastaaPoista
 4. Ihanan positiivinen teksti!

  http://paremmassa valossa.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)