sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Huominen on huomenna

Tänään heräilin vasta puolilta päivin ja aamupäivä meni rennosti telkkaria katsellen ja sanakokeeseen kertaillen. Rakastan just sitä viikonlopuissa, kun ei ole kiire mihinkään, vaan voi ottaa rennosti! 

Neljän maissa lähdin Nean kanssa kaupunkiin. Oli tosi kiva päästä viettämään aikaa taas yhdessä, koska koulun takia molemmilla on ollut kiirettä, eikä olla keretty näkemään. Käytiin Subilla syömässä ja sen jälkeen suunnattiin Finnkinolle katsomaan Talvinen tarina niminen elokuva. Tykkäsin leffasta, koska se oli jotenkin mukaansatempaava ja koskettava, eikä missään vaiheessa tullut sellaista hetkeä, että olisin odottanut sen loppuvan. 

Huomenna mulla onkin edessä uuteen kesätyöpaikkaan tutustuminen ja papereiden allekirjoittaminen. Mut nimittäin valittiin yhteen päiväkotiin kesätöihin, enkä kyllä malta odottaa, että pääsen ensimmäistä kertaa tienaamaan itse rahaa. Tää on nimittäin eka kerta, kun menen minnekkään kesätöihin. 

Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle!


<3:llä Elmiira

6 kommenttia:

  1. Eikä, mun piti mennä katsomaan toi talvinen tarina, ja odotin sitä leffaa tosi kauan, mutta sitten niitä näytöksiä ei tullutkaan meidän kaupunkiimme!! :( Ärsytti kyllä niin paljon, pitää nyt vaan odottaa sitten dvd:tä tai lukea se kirja...
    Tää blogin tausta ei oikein iske muhun, mutta kai se on maku kysymys. Sulla on ihanat silmät ja hienot kulmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :( Mut onneks siitä tulee dvd! Kiitos :)

      Poista
  2. koko kesäksi töihin? :3

    VastaaPoista
  3. En oo hei ikuisuuteen oikeesti käynyt leffasta, musta tuntuu niin kauheasti siltä ettei oikeesti mitää hyvää oo tullu pitkään aikaan. Uusi kummeli-leffa ois kyl semmonen minkä ite mieluusti kävisin katsomassa jonakin päivänä kun elämä hymyilee ja on aikaa viikonloppuna jollain kaverilla. :D

    http://emotytto.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki oon miettiny et se kummeli vois olla hyvä :)

      Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)