perjantai 13. syyskuuta 2013

Olipa kerran otsikko

Tänään mulla oli vain kahden tunnin koulupäivä ja koulun jälkeen suuntasin Sonjan kanssa kaupunkiin. Käytiin Bisketissä ja mä ostin Granaattiomena limsan joka oli aika jännän makusta! Pyörittiin myös torinrannassa ja kiikelinsaaressa ja räpsittiin toinen toistaan edustavampia kuvia. 

Sitten asiasta toiseen, mua jännittää koeviikko ihan tajuttomasti. Tai oikeastaan pikemminkin matikan koe. Mä oon surkee matikassa, eikä edes tää lyhyt matikka tunnu onnistuvan. Läksyt on aina päin honkia ja tuntuu etten oo oppinu niillä tunneilla mitään. Ne asiat ei vaan jää mun päähän. En haluu saada nelosta, joten pyysin tukiopetusta, jota onneksi saan. Mun tavoitteena on päästä kaikista kursseista läpi, vaikka sitten vitosen arvosanoilla! 


<3:llä Elmiira

20 kommenttia:

 1. oot tosi kaunis (:
  http://missneea.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kuvia:) Oot nätti!

  VastaaPoista
 3. Iiihana sorsa :3

  http://www.oone-two-three.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi laadukkaat kuvat sun blogissa& kaunis oot :)!

  http://viivisbloggg.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia :) ja tsemppiä matikkaan, oli tosi hyvä idea ottaa tukiopetusta! se usein auttaa :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia ja oot tosi nätti! +toi banneri on hieno :P

  http://milla-mycherie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. oää, tuli ikävä torinrannan kesämeisinkejä. :c tänä kesänä vain pari kertaa ehin pyörähtää oulusa, ne kojut on kyllä parhaita ja tunnelma niiiiin iloinen.

  http://stillachild666.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)