lauantai 24. elokuuta 2013

Make air, not war

Eilen oltiin isolla porukalla katsomassa ilmakitaran mm kisoja. Aluksi Stig esiintyi ja tykkäsin kyllä kovasti, vaikken sen musaa erityisemmin kuuntelelkkaan. Itse ilmakitarakilpailukin oli ihan hauska ja esiintyjillä oli toinen toistaan hullumpia asuja! Jossain vaiheessa lähdettiin Saran kans käymään mäkissä tankkaamassa, koska molemmilla oli kauhee nälkä. Oli kyllä kiva ilta ja tänään ohjelmassa olisi Sonjan synttärit! 


<3:llä Elmiira

2 kommenttia:

 1. ARVOSTELU
  ohooho, sullapa on hienoja kuvia ja ihana banneri!
  Pieniä vinkkejä jos saan antaa blogin ulkonäön parantamiseksi. 1. Keksitä kaikki otsikot ja päivämäärät. 2. Bannerissa oleva teksti voisi olla poissa, koska se jotenkin häirisee. 3 Blogin tausta voisi minun mielestä olla ihan hyvin valkoinen :3! Ohjeita blogin ulkoasuun saat täältä : http://bloggerpulmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos arvostelusta. En osaa keskittää otsikoita ja päivämääriä, mutta jospa tuolta sun ohjesivulta löytyis apua siihen... Itse tykkään siitä, että taustassa on väriä, koska en oo oikein koskaan syttynyt ihan valkoiselle taustalle. Bannerissa olevaa tekstiä en ota pois, koska se on tavallaan blogin nimi samalla.

   Poista

Kiitos kun kävit kommentoimassa! Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia, mutta asiattomat kommentit heitän surutta jonnekkin bittiavaruuteen, josta en niitä takaisin kaipaa :)